Ga naar de inhoud

Sinterklaas bij Kunstwerk!

Sinterklaas Sing a Long

Start je Sinterklaasweekend goed met de Sinterklaas Sing Along. Een bruisende voorstelling met veel herkenbare Sinterklaas liedjes, compleet met professionele live band, Sinterklaas en roetveegpieten. Na de voorstelling is er een meet & greet met Sinterklaas. Kortom een interactieve voorstelling vol humor voor jong en oud!

Datum: Zaterdag 2 december
Aanvang: 13.00 en 15.00 uur
Locatie: Warempelzaal, Het Musiater Zevenaar

Reserveer hier!

BEKIJK DE LOGEERPLEK VAN SINTERKLAAS!

Sinterklaas logeert in de bibliotheek in Westervoort. Hij krijgt daar zijn eigen slaapkamer, compleet met slaapmuts, lange onderbroek en tandenborstel. Wil je kijken waar de Sint slaapt? Kom dan gerust een kijkje nemen.

HELP DE SINT EEN HANDJE MET INPAKKEN!

In Zevenaar staat een heuse Sinterklaas-inpaktafel. Word jij een handig hulppietje? Op deze inpaktafel mag jij boeken inpakken. Je kunt kiezen uit de mooiste Sinterklaaspapieren, feestelijke strikken en linten. Deze mooi verpakte boeken geeft de Sint aan bewoners van verpleeghuizen, verzorgingshuizen en mensen waarvan de Goedheiligman denkt dat ze wel een mooi cadeautje hebben verdiend!

PEPERNOTEN EN CHOCOLADELETTER-BAKKERIJ

In de bibliotheek in Duiven wordt tijdelijk een bakkerij gehuisvest. In de bakkerij worden banket, pepernoten en heerlijke chocoladeletters gemaakt. Natuurlijk mag jij komen proeven!!

SINTERKLAAS KOMT VOORLEZEN IN JOUW BIEB!

Sinterklaas is dol op voorlezen en neemt ook dit jaar zijn grote spannende boek weer mee.
Wil je horen wat daar in staat? Schuif dan gezellig aan…

Westervoort   woensdag 22 november        14.30 tot 16.00 uur
Giesbeek         vrijdag 24 november              14.30 tot 15.30 uur
Duiven            zaterdag 25 november           10.30 tot 12.00 uur
Lobith            woensdag 29 november         14.30 tot 15.30 uur
Pannerden      vrijdag 1 december                14.30 tot 15.30 uur
Zevenaar         zaterdag 2 december             10.30 tot 12.00 uur

SINT-SPELLETJES SPELEN

Doe een potje Pietenbingo!

De Pieten hebben iets nieuws bedacht. In de bibliotheek van Duiven, Westervoort en Zevenaar kun je Pietenbingo spelen. Er is een plaatjesbingo voor de allerkleinsten en een liedjesbingo voor kinderen die letters kunnen lezen.

 

Sinterklaas ganzenbord

Tijdens de openingsuren van de bibliotheken in Duiven, Westervoort en Zevenaar kan iedereen die het leuk vindt Sinterklaas Ganzenbord spelen. Er zijn 63 nummers verstopt in de bibliotheek. Je kunt bij de balie van de bibliotheek jouw spelformulier pakken.