Ga naar de inhoud

Kunstwerk! voor kunst, cultuur en kennis

Kunstwerk! is dé culturele voorziening voor kunst, cultuur en kennis. Wij zijn er voor jou op vele locaties in de Liemers: Het Musiater, het Liemers Museum, NME en de diverse locaties van de bibliotheek en de muziekschool. We dragen bij aan persoonlijke ontwikkeling, bieden een podium voor de regio en zijn de ontmoetingsplek van de Liemers!

 

Dé culturele ontmoetingsplek voor amusement, doen en leren!

Kunstwerk! speelt in op maatschappelijke ontwikkelingen en de vraag vanuit de markt. Wij zijn constant in ontwikkeling en zorgen daarmee dat er altijd iets nieuws te ontdekken is voor een zo breed mogelijke doelgroep.

Aanbod voor iedereen

Dankzij de samenwerking tussen onze verschillende disciplines, zijn er volop overeenkomsten te vinden tussen de producten en diensten die wij aanbieden. Hierdoor is er een cultureel en educatief aanbod voor iedereen. Dit aanbod is zowel in de vorm van cursussen en workshops en ook in de vorm van voorstellingen en tentoonstellingen.

Samenwerking in de Liemers

Wij werken nauw samen met culturele partners en het verenigingsleven in de Liemers. Samen bouwen we mee aan een creatieve samenleving in deze regio. Dit doen we door inwoners op gastvrije, prikkelende en verbindende wijze het brede spectrum van kunst, cultuur en kennis te laten beleven.

Kunstwerk! wordt gesubsidieerd door de gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort, Montferland en Doesburg.

Hoe kunnen we je helpen?

Vragen over Kunstwerk!? Bekijk hieronder de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Klik hier voor onze privacyverklaring.

Vrijwilligersbeleid

Klik hier voor onze vrijwilligersbeleid.

Beleidsplan 2021 – 2024

Klik hier voor onze beleidsplan 2021-2024.

CBCT gecertificeerd

Veelgestelde vragen

Kunstwerk! is in de Liemers dé plek voor kunst, cultuur en kennis. Als culturele ontmoetingsplek bieden wij een stevig en divers aanbod aan voorzieningen voor de hele Liemers.

Kunstwerk! is sinds 2016 de overkoepelende naam voor Het Musiater, de muziekschool, Bibliotheek Liemers, het Liemers Museum en Volksuniversiteit Zevenaar en Omstreken. Als overkoepelende organisatie kunnen wij als Kunstwerk! nog beter inspelen op de vraag vanuit de markt. Dit doen we met nieuwe en bestaande producten voor een brede doelgroep.

Kunstwerk! is de overkoepelende naam van diverse culturele voorzieningen die op verschillende locaties in de Liemers zijn gevestigd. Vanuit diverse pijlers dragen wij voor iedereen in de regio bij met kunst, cultuur en kennis.

Theater

  • Het Musiater in Zevenaar
  • Theater De Ogtent in Duiven

Leren

  • Muziekscholen in Zevenaar, Didam, Duiven, Lobith, Angerlo, Giesbeek en Lathum
  • NME Liemers in Zevenaar

Museum

  • Liemers Museum in Zevenaar

Bibliotheek

  • Bibliotheken in Zevenaar, Duiven, Westervoort, Giesbeek, Lobith en Pannerden

Grandcafé Hal12

  • Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar