Ga naar de inhoud

Een podium huren

Je kan onze verschillende podia (Het Musiater, de Turmac Cultuurfabriek en de Ogtent) huren voor onder andere personeelsfeesten, presentaties, congressen en familiebijeenkomsten.

Grand Café Hal12

Grand Café Hal12, is de culturele huiskamer van Zevenaar en bevindt zich in de Turmac Cultuurfabriek aan de rand van het centrum. Hier kan je terecht voor o.a. een feestelijke huwelijksborrel, uitgebreide lunch of een zakelijke receptie. De Turmac Cultuurfabriek beschikt tevens over diverse zalen en vergaderruimtes van verschillende groottes, welke via Grand Café Hal12 te reserveren zijn. Ook hier is alles onder één dak uitstekend geregeld.

Het Musiater

Vele koren, toneel en dansverenigingen, maar ook scholen en het bedrijfsleven weten de weg naar Het Musiater te vinden. Onze technici zorgen voor het beste geluid en de ultieme belichting. Onze horeca afdeling denkt mee in het voorzien van een goede kop koffie tot een compleet buffet. Zo staat elk evenement als een huis! Daarnaast regelen wij professionele livestreams, verzorgd door onze eigen techniek.

Artiesten inhuren

Wil je een bijzonder leuke dag/avond voor je bedrijf organiseren? Wij helpen je graag met het vullen van het programma.

Horeca

Een hapje en een drankje of zelfs een complete maaltijd na de voorstelling. Onze horecatoppers zijn niet te stoppen!

Trouwlocatie

Het Musiater is een officiële trouwlocatie. En een heel originele ook! Sta jij op jouw speciale dag letterlijk en figuurlijk in de spotlights?

Je ziet het: er is bij ons heel veel mogelijk. Graag informeren wij je over alles wat we kunnen doen om jouw activiteit of evenement (in combinatie met een voorstelling) een speciaal karakter te geven. Neem hiervoor contact op met de afdeling Verhuur. Dat kan door Silvia Wassink te mailen of door te bellen naar 085-0409971.