Ga naar de inhoud

Welkom bij Kunstwerk! Theater, hét theater van de Liemers!

Je vindt bij ons zowel professionele theaterproducties als amateurvoorstellingen. Alle genres komen aan bod en we bieden vermaak voor alle leeftijden.

Kunstwerk! Theater is de overkoepelende naam van de diverse Kunstwerk!-podia die je in de Liemers tegenkomt. De meeste voorstellingen vinden plaats in Het Musiater in Zevenaar, maar voorstellingen vinden soms ook plaats in De Turmac Cultuurfabriek (Zevenaar) en lezingen in de Ogtent (Duiven).

Elk jaar maken we een selectie uit de vele theatervoorstellingen en concerten. We stellen een aanbod samen voor jong en oud, van inspirerend en experimenteel toneel tot een voorstelling vol humor.

Het Musiater is een fijne plek voor professionals en amateurs. Je kijkt bij ons niet alleen naar wat er op het podium gebeurt, je kan ook zélf het podium bestijgen. Op dezelfde plek waar gisteren nog een bekende cabaretier grappen maakte, sta jíj misschien straks wel te schitteren!

Bekijk ons programma en bestel direct jouw kaarten. En wist je dat je het prachtige Musiater ook kan afhuren voor personeelsfeesten, presentaties, congressen of (familie)bijeenkomsten? Bekijk alle mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over Het Theater

Kies hier je voorstelling, waarna je eenvoudig het gewenste aantal kaarten kan bestellen. Heel handig: bij de meeste voorstellingen kun je meteen stoelen reserveren. Betalen kan eenvoudig en vertrouwd met iDEAL. Na betaling ontvang je de toegangskaarten per e-mail. Je hoeft de kaartjes niet te printen, je kan ze gewoon op je mobiele telefoon laten zien.

Het is altijd een teleurstelling als er geen kaarten meer zijn voor je favoriete voorstelling. Gelukkig bieden wij de mogelijkheid om je op te wachtlijst te zetten. Als er dan tóch nog kaarten beschikbaar komen, bellen we de eerstvolgende op de wachtlijst! Meld je aan voor de wachtlijst door te mailen naar info@liemerskunstwerk.nl met hierin je naam, je telefoonnummer, de naam en datum van de voorstelling en de gewenste hoeveelheid kaarten.

Als je onverhoopt verhinderd bent, kun je je kaarten retourneren tot uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling. Je krijgt niet je geld terug, maar wel een tegoed ter waarde van het aankoopbedrag van je toegangskaarten.

Als rolstoelgebruiker kun je zeker naar een voorstelling bij ons! Het is helaas niet mogelijk om een rolstoelplaats online te reserveren. Stuur een e-mail naar info@liemerskunstwerk.nl met jouw gegevens en wij zorgen voor een goede plaats.

We vinden het altijd leuk als kinderen naar onze voorstellingen komen. Het is daarbij belangrijk dat ze alles goed kunnen zien. Voor de kleinsten hebben we dan ook een aantal stoelverhogers beschikbaar. Let erop dat dit aantal beperkt is. Vraag vóór de voorstelling bij de bar om een stoelverhoger.