Ga naar de inhoud

Klantenservice

Voorstellingen van Kunstwerk! zijn te zien op verschillende locaties: Het Musiater, de Turmac Cultuurfabriek (beide in Zevenaar) en de OGtent (Duiven). De locatie staat vermeld op jouw ticket.

De theaterbrochure van dit seizoen bekijk je hier.

 

Huisregels

  • Het is niet toegestaan om foto-, video- of geluidsopnamen te maken tijdens voorstellingen
  • Laatkomers en mobiele telefoons zijn hinderlijk voor de artiesten én voor het publiek. Wij verzoeken om vooraf mobiele telefoons uit te zetten. Ben je te laat? Dan mag je pas de zaal in als het pauze is (mits die in de voorstelling zit)
  • Op geen van de Kunstwerk!-locaties is het toegestaan om te roken
  • Garderobe is verplicht én gratis. Op last van de brandweer mogen er geen losse jassen, tassen of andere spullen mee de zaal in

Hieronder vind je de meestgestelde vragen:

Kies hier je voorstelling, waarna je eenvoudig het gewenste aantal kaarten kan bestellen. Heel handig: bij de meeste voorstellingen kun je meteen stoelen reserveren. Betalen kan eenvoudig en vertrouwd met iDEAL. Na betaling ontvang je de toegangskaarten per e-mail. Je hoeft de kaartjes niet te printen, je kan ze gewoon op je mobiele telefoon laten zien.

Het is altijd een teleurstelling als er geen kaarten meer zijn voor je favoriete voorstelling. Gelukkig bieden wij de mogelijkheid om je op te wachtlijst te zetten. Als er dan tóch nog kaarten beschikbaar komen, bellen we de eerstvolgende op de wachtlijst! Meld je aan voor de wachtlijst door te mailen naar info@liemerskunstwerk.nl met hierin je naam, je telefoonnummer, de naam en datum van de voorstelling en de gewenste hoeveelheid kaarten.

Als je onverhoopt verhinderd bent, kun je je kaarten retourneren tot uiterlijk 2 dagen voor de voorstelling. Je krijgt niet je geld terug, maar wel een tegoed ter waarde van het aankoopbedrag van je toegangskaarten.

Als rolstoelgebruiker kun je zeker naar een voorstelling bij ons! Het is helaas niet mogelijk om een rolstoelplaats online te reserveren. Stuur een e-mail naar info@liemerskunstwerk.nl met jouw gegevens en wij zorgen voor een goede plaats.

We vinden het altijd leuk als kinderen naar onze voorstellingen komen. Het is daarbij belangrijk dat ze alles goed kunnen zien. Voor de kleinsten hebben we dan ook een aantal stoelverhogers beschikbaar. Let erop dat dit aantal beperkt is. Vraag vóór de voorstelling bij de bar om een stoelverhoger.

Voor iedere bezoeker dient er een ticket te worden gekocht. In verband met de veiligheid weten wij zo het exacte aantal bezoekers per voorstelling in de theaterzaal.