Ga naar de inhoud

Boek aan huis

Bezorgdienst van Kunstwerk! de Bibliotheek

Iedereen zou toegang moeten hebben tot boeken. Want boeken nemen je mee naar nieuwe werelden, bieden je nieuwe kennis en inzicht en zorgen ervoor dat je je even lekker kan afzonderen.

Lees je graag, maar ben jij aan huis gebonden door ouderdom, een (tijdelijke) handicap of langdurige ziekte? De bibliotheek bezoeken is dan geen optie, maar niet getreurd: de bibliotheek komt gewoon naar jóú toe! Met de dienst Boek aan Huis, een (kosteloze) service van Kunstwerk! de Bibliotheek.

We komen eerst bij jou langs om kennis te maken en jouw boekwensen te bespreken. Ook maken we afspraken over het bezorgen en ophalen. Daarna komt een enthousiaste vrijwilliger je regelmatig bezoeken met een nieuwe collectie boeken en tijdschriften. Heb je een jaarabonnement op de bibliotheek? Dan is deze service gratis!

Heb je interesse in de dienst Boek aan Huis of ken je iemand die dit wil gebruiken? Óf wil je als vrijwilliger aan de slag? Bel ons dan op 085-0409971 of stuur een mailtje naar info@liemerskunstwerk.nl.