Ga naar de inhoud

Onze gewaardeerde partners

Kunstwerk! is trots op de vele partners die zich aan ons verbonden hebben. De omvang en professionaliteit van onze organisatie, het aanbod en alle activiteiten zijn mede mogelijk door de steun van talloze partners uit de omgeving. Met trots én dankbaarheid noemen we hen dan ook graag op deze pagina.

Kunstwerk!-partner worden

Wil jij een project steunen en/of partner van Kunstwerk! worden? Dat kan! Stel hier je eigen partnerschap samen. Heb je specifieke wensen of verwachtingen? Neem dan contact met ons op door te bellen (085 040 99 71) of stuur een mail naar info@liemerskunstwerk.nl.

Wil je Kunstwerk! financieel ondersteunen?

Kunstwerk! heeft een culturele ANBI-status. Dat betekent dat onze organisatie zich voor minimaal 90% inzet voor het algemeen nut. Voor onze donateurs betekent dit dat ze kunnen profiteren van extra belastingvoordeel. Voor giften aan culturele instellingen met een ANBI-status geldt namelijk een extra aftrek. Bekijk de website van de belastingdienst voor meer informatie over deze fiscale voordelen.

Wil je meer informatie over onze ANBI-status, bekijk dan de website van de Federatie Cultuur. Hier vind je onder andere onze jaarrekening, het jaarverslag van de Raad van Toezicht, het beleidsplan voor de komende jaren, onze doelstelling en de samenstelling van het bestuur en de Raad van Toezicht.

Ja, ik word partner!