Ga naar de inhoud

Jeugd

Wist je dat je tot je 18e gratis lid bent van de bibliotheek? Haal er dus zoveel mogelijk uit! Bekijk hieronder wat je allemaal kan doen met jouw abonnement.

E-books en luisterboeken

Je kan duizenden e-books en luisterboeken bij ons lenen. Kies uit alle jeugdtitels, titels van Lezen voor de Lijst of extra titels van een aantal uitgevers.

Online mogelijkheden

Als lid heb je toegang tot allerlei activiteiten die je thuis kan doen.

 

Boekstart

Voor de allerkleinsten bieden wij de dienst BoekStart aan. Je kan namelijk niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen! Onze BoekStart-coach Lilian staat voor jullie klaar.

Voorleesmiddagen

Elke woensdagmiddag van 15.00 tot 16.00 staan ervaren voorlezers in bibliotheek Duiven, Westervoort en Zevenaar klaar om een leuk, spannend of leerzaam verhaal voor te lezen aan kinderen.

Peutervoorlezen

Laat je peuter door ons voorlezen. Elke vrijdagochtend in Zevenaar van 10.30 tot 11.00 luisteren ze naar een verhaaltje, zingen ze samen liedjes en maken ze muziek. Het is elke keer weer een klein feestje!

Voorleeshond

Voorlezen kan erg spannend zijn, maar speciaal daarvoor hebben we op dinsdagmiddag bezoek van een speciale hond. Voorleeshond Serah geeft jou zelfvertrouwen!