Ga naar de inhoud

Theatervoorstelling ‘Maak het verschil; met mij kun je lezen en schrijven!’

Verzorgd door samenwerkende gemeentes Midden-Gelderland en Taalhuizen in de regio

Een theatervoorstelling waarbij je in de belevingswereld kruipt van iemand die moeite heeft met lezen en schrijven. Theatermakers Andrea Diersen en Sofie Verburg nemen je mee in het dagelijks leven van mensen die daar moeite mee hebben. Waar lopen zij tegenaan en waarmee kan jij helpen? Kom ook, doe mee en ervaar hoe jij het verschil kunt maken!

Voor wie?
Voor iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij het thema laaggeletterdheid. Je mag alleen komen, met je team, met je vrijwilligers of met je cursisten. De voorstelling is gratis en duurt ongeveer 90 minuten. Voor een drankje en hapje wordt gezorgd.

Week van Lezen en Schrijven 2023
De voorstellingen worden je aangeboden door de samenwerkende gemeentes Midden-Gelderland, en de Taalhuizen in de regio. Dit doen zij ter ere van de Week van Lezen en Schrijven. Deze landelijke week zet in op de bekendheid en bewustwording van laaggeletterdheid en loopt van 8 t/m 15 september 2023.

Wanneer en waar?
Er zijn 9 voorstellingen in de regio, onder andere bij Het Musiater op woensdag 6 september 2023. Voor meer informatie over de data, locaties én het reserveren van gratis kaartjes, klik op de knop hieronder!

Reserveer gratis kaarten