Ga naar de inhoud

Voorstelling MUK

Voorstelling Muk

Deze voorstelling is geannuleerd. Bezoekers die een kaartje hebben voor deze voorstelling zijn per e-mail op de hoogte gesteld.

Kunstwerk! organiseert in het kader van de Nationale Voorleesdagen op dinsdag 1 februari 2022 twee voorstellingen om 15.00 uur en 16.15 uur voor kinderen in de leeftijd van 2 t/m 6 jaar. De Cultuurhal in de Turmac Cultuurfabriek wordt omgebouwd tot theaterzaal voor de voorstelling van Muk, een schattige Dalmatiër, gebaseerd op de kinderboekenserie van Mark Haayema en Job van Gelder.
De voorstelling duurt 45 minuten en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Zevenaar en kost daarom slechts € 2,50 per kaartje.

Expositie decorstukken Nationale Voorleesdagen
Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er altijd vol enthousiasme voorgelezen op de basisscholen. Door de jaren heen zijn er veel decorstukken verzameld die gebruikt worden ter ondersteuning van het voorlezen. Deze decorstukken worden “tentoongesteld” in de bibliotheekvestigingen van Kunstwerk! in Duiven, Westervoort en Zevenaar. Iedereen is welkom om de decorstukken te bewonderen. De toegang is gratis.