Skip to content

Coen Verbraak eerst gast “Zondag met Wouke”

Na het succes van het voorjaar, neemt Wouke van Scherrenburg ook dit seizoen het publiek van Het Musiater in Zevenaar op drie zondagen mee in een theatercollege met een boeiende gast, over maatschappelijke thema’s en actualiteiten. Uiteraard is er veel ruimte voor interactie.

De eerstvolgende Zondag met Wouke is op 5 november met als gast journalist en programmamaker Coen Verbraak. De veelzijdige Verbraak is een van de meest spraakmakende interviewers van Nederland. Zijn interviews voor Vrij Nederland en de Volkskrant worden gerekend tot het beste wat de geschreven journalistiek te bieden heeft. Daarnaast is hij een gerenommeerd televisiedocumentairemaker die films maakte over onder anderen Guus Hiddink, Jan Wolkers, Freek de Jonge en Boudewijn Büch. Hij heeft diverse boeken gepubliceerd en is tevens radiomaker.

Gasten volgende theatercolleges Richard Korver en Paul de Leeuw

Op zondag 25 februari 2024 is Richard Korver, Wouke haar gast. De topadvocaat is regelmatig te vinden aan tafel van praatprogramma’s op televisie en komt nu naar Het Musiater in Zevenaar. Bij de laatste Zondag met Wouke op zondag 24 maart 2024 geeft Paul de Leeuw acte de présence, de bekende programmamaker, zanger en cabaretier is niet meer weg te denken uit medialand.