Ga naar de inhoud

Liemerse schrijvers in Bibliotheek Westervoort

Als start van de Boekenweek ontmoeten drie Liemerse schrijvers elkaar op zaterdag 11 maart van 15.00 uur tot 17.00 uur in de bibliotheek van Westervoort. Diane Busink, Herman Delwig (dorpsdichter van Westervoort) en Marco van Zuijlen gaan in gesprek met Humphrey Ottenhof. Zij zullen ook voordragen uit eigen werk. Toegang is gratis. Koffie en thee staat klaar. Iedereen is van harte welkom.

Over de schrijvers
Diane Busink debuteerde met ‘Een quaet vermoeden’ een spannend verhaal over een eeuwenoud geheim in Groessen. Haar nieuwste boek, ‘De klapwaakster of hoe de dansplaag begon’, vertelt op historische feiten gebaseerd over bijgeloof en magisch denken in de middeleeuwen.
Marco van Zuijlen debuteerde met ‘De Onvergetelijke Kus’, een hachelijk avontuur over een verboden liefde.
De nieuwe dorpsdichter van Westervoort Herman Delwig schreef naar aanleiding van het overlijden van zijn vrouw ‘Orkaan in Irma, verloren aan kanker gewonnen in trouw’ (2019). Zijn gedichten staan maandelijks in de Westervoort Post.

Het is opvallend wat een rijke oogst aan auteurs de Liemers tegenwoordig heeft. Een mooie ontwikkeling. Mocht je een vraag hebben voor de schrijvers, mail deze dan aan de gespreksleider Humphrey.Ottenhof@gmail.com.

De bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 11 maart van 15:00 – 17:00 uur. Locatie: Bibliotheek Westervoort, Dorpsplein 115. Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.