Ga naar de inhoud

Foto expositie in de Turmac Cultuurfabriek

Kunstwerk! biedt ruimte aan lokale kunstenaars om hun werken te exposeren in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar. Deze keer krijgen elf deelnemers van de cursus ‘digitale fotografie vervolg’ van Kunstwerk! de kans om hun werk te tonen. De foto expositie hangt aan de wand tegenover de raadzaal en is tot en met woensdag 26 juni gratis te bewonderen.

Achtergrond informatie
De deelnemers van de cursus ‘digitale fotografie vervolg’ hebben zich onder leiding van Ron Sanders verdiept in de technische vaardigheden van de digitale fotografie. De cursus bestond uit drie lessen op locatie en drie lessen waarin het gemaakte werk werd besproken. Na iedere les werd een thuisopdracht meegegeven. De praktijklessen vonden plaats op het centraal station Arnhem, de Breuly en in de bibliotheek. Tijdens de praktijklessen werden de cursisten gecoacht om een beter resultaat te krijgen en meer uit hun camera te halen. Uitgangspunt bij alle opdrachten en lessen was de verbinding met de eigen interesse en de beoogde verdieping hierin. De expositie laat een mooie variatie zien van de verschillende interesses van de fotografen.

Cursus fotografie bij Kunstwerk!
Heb je zin om zelf ook een keer te starten met een fotografiecursus? Pak je kans!
Heb je een goede digitale spiegelreflexcamera, maar ben je nog niet verder gekomen dan de automatische stand? Wil je graag meer controle over het eindresultaat van je foto? Of wil je graag uitproberen of fotografie iets voor je is? Doe mee met deze complete startercursus vol technische én creatieve onderdelen. Ook jij kan het perfecte plaatje maken! Ben je het niveau van een gemiddelde hobby fotograaf al ontstegen? Dan is de cursus ‘digitale fotografie vervolg’ echt iets voor jou!

Start cursussen:
Digitale fotografie vervolg: woensdag 25 september 19.30-21.30 uur
Digitale fotografie beginners: woensdag 13 november 19.30-21.30 uur