Ga naar de inhoud

Basisonderwijs

Wil jij op school graag aan de slag met leesbevordering, digitale geletterdheid of 21e-eeuwse vaardigheden? Of is de schoolbibliotheek toe aan vernieuwing? Kunstwerk! de Bibliotheek helpt je hier graag mee. Zowel structureel – met het programma de Bibliotheek op School – als op projectbasis door het inzetten van verschillende activiteiten en/of projecten. Bekijk hieronder ons aanbod.

De Bibliotheek op school

Plezier in lezen zorgt voor meer lezen, waardoor kinderen beter worden in taal. Met de Bibliotheek op School (dBos) werken we intensief en structureel samen aan de leesbevordering en/of digitale geletterdheid. Een onderwijsspecialist komt regelmatig langs op school om een bibliotheek op school in te richten én up-to-date te houden.

Meer informatie

Activiteiten Lab12

In ons eigen Lab12 experimenteren kinderen met robots en andere digitale middelen. Zo leren ze spelenderwijs meer over programmeren en de digitale wereld. Intussen verbeteren ze andere vaardigheden zoals taal en rekenen. Onder professionele begeleiding en in kleine groepjes ontdekken de kinderen de nieuwste technische snufjes. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via info@liemerskunstwerk.nl.

Ontdek al het speelgoed

Educatief aanbod

Kunstwerk! de Bibliotheek heeft voor het basisonderwijs divers educatief aanbod. Zo bieden we diverse vertelplaten en vertelkisten aan. Daarnaast kunnen we kijken naar de mogelijkheden van landelijke activiteiten, zoals de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek.

Bekijk al het educatieve aandod