Ga naar de inhoud

Onthulling Walk of Fame tegel Youp van ‘t Hek

Op woensdag 17 augustus a.s. treedt Youp van ’t Hek voor de allerlaatste keer op in Het Musiater te Zevenaar. Uiteraard mag deze theater grootheid niet ontbreken op de Walk of Fame van Het Musiater. Daarom onthult Youp van ’t Hek op woensdag 17 augustus om 17.30 uur zijn eigen tegel. Iedereen is uitgenodigd om dit feestelijke moment voor de deur van Het Musiater bij te wonen.

Het is inmiddels een traditie geworden. Het Musiater is 9 jaar geleden gestart met het aanleggen van een heuse “Walk of Fame”. Jon van Eerd, Karin Bloemen, Magic Unlimited & Hans Kazàn, Roué Verveer en Ashes of Many, Joris Linssen en Caramba en Stef Bos gingen Youp van ’t Hek al voor.

En er is niet voor niets voor Youp van ‘t Hek gekozen. Hij zegt met een grote afscheidstournee de theaterwereld voorgoed vaarwel. Nog een keer, nog eenmaal: De Laatste Ronde!. Een tournee langs alle theaters in Nederland waar hij de de afgelopen decennia heeft opgetreden. Zo ook Het Musiater in Zevenaar.

De rode loper wordt weer uitgerold en champagne is aanwezig. Iedereen die dit heugelijke moment wil bijwonen is van harte welkom op woensdag 17 augustus a.s. om 17.30 uur.

Kaarten voor de voorstelling De Laatste Ronde van Youp van ’t Hek zijn via een loting met notaris onder de liefhebbers verdeeld. Met een wachtlijst van meer dan 1300 personen is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor de voorstelling.