Ga naar de inhoud

Boek & Film gaat weer van start in een nieuwe vorm

Samen met Rebers Boek en Buro en Kunstwerk! de Bibliotheek presenteert het Filmhuis Zevenaar de film A Man Called Otto. Op vrijdag 24 maart a.s. om 10.30 uur wordt de film ingeleid door René Gademann Kewal. Na afloop van de film is er de mogelijkheid om de film en het boek samen te evalueren.

‘A Man Called Otto’ is de nieuwe film van Marc Foster. De film gaat over Otto Anderson, een norse weduwnaar, die alleen plezier beleeft aan het bekritiseren en veroordelen van zijn geërgerde buren. Wanneer een levendig jong gezin naast hem komt wonen, ontmoet hij zijn gelijke in de gevatte en hoogzwangere Marisol. Dit leidt tot een onverwachte vriendschap die zijn wereld op zijn kop zal zetten.

Het boek A Man Called Otto is te verkrijgen bij de bibliotheek en Rebers Boek en Buro. Een kaartje voor Boek & Film kost €12,50. Maar ben je lid van de kunstwerk! de Bibliotheek, donateur van Filmhuis Zevenaar of met de kassabon waaruit blijkt dat je het boek hebt gekocht bij Rebers Boek en Buro, krijg je € 2,50 korting. Je kunt online reserveren en betalen aan de kassa, de korting wordt dan aan de kassa verrekend.

Filmhuis – Turmac Cultuurfabriek
Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar