Ga naar de inhoud

Online bibliotheek

Online bibliotheek-app

Boeken zoeken, downloaden, lezen én luisteren. Het kan allemaal in de ‘online Bibliotheek’-app. Maak ook verlanglijstjes aan en bekijk of beluister een preview voordat je een boek leent. Naast vele e-books en luisterboeken, vind je hier ook honderden tijdschriften.

Online cursussen

Volg gratis allerlei leuke online cursussen. Word beter in fotografie en design, leer solliciteren met lef, ontdek de kracht van falen of leer hoe WordPress werkt. Ontwikkel jezelf en leer elke dag iets nieuws!

Digitale voorleestas

Vind elke week nieuwe online prentenboeken in de Digitale Voorleestas. Samen lezen wordt nog leuker dankzij de kleine doe-, zing-, speel- en praatopdrachten die bij het verhaal horen. De Digitale Voorleestas is er voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar en hun ouders.

Muziekweb

Beluister de complete collectie van Muziekweb die bestaat uit zo’n 8 miljoen tracks! Verdiep je in de uitgebreide informatie over albums, artiesten, componisten en muziekstijlen en geniet!

Bibliotheek-app

Download gratis de Bibliotheek-app (Iguana-app) om je bibliotheekervaring te verrijken. Zoek in onze catalogus, reserveer en verleng (ook voor je partner of kind) of stel in dat je een bericht krijgt als je leentermijn bijna verstrijkt. De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Collectie E-books en Luisterboeken

Boeken hoeven niet altijd van papier te zijn. Bekijk hier onze uitgebreide collectie van e-books en luisterboeken en laat je inspireren door de tips van onze redactie.

Ontdekken en Onderzoeken

Wil je nóg meer ontdekken en onderzoeken met je bibliotheekpas? Duik in de databases van Delpher, Worldcat of DBNL, bekijk tests van de Consumentenbond of lees recensies en interviews met Nederlandse schrijvers.

Vragen over de Bibliotheek-app?

Kom je er niet uit met de Bibliotheek-app? Vind de oplossing tussen de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.