Ga naar de inhoud

Maarten van Rossum – De amerikaanse verkiezingen

Na het gigantische succes van het theatercollege van Maarten van Rossem in 2022 in de Ogtent in Duiven. Komt hij terug bij Kunstwerk! om het publiek bij te praten over de Amerikaanse verkiezingen. Zorg dat je erbij bent op vrijdag 8 maart a.s. in Het Musiater in Zevenaar!

Over het theatercollege
Tijdens dit theatercollege analyseert en fileert Maarten van Rossem, zoals we van hem gewend zijn, met onderkoelde humor en een enorme feitenkennis de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Deze verkiezingen zijn misschien wel de belangrijkste verkiezingen die er zijn. Wie uiteindelijk president wordt van het machtigste land ter wereld zal niet alleen veel macht en invloed hebben op de binnenlandse, maar vooral ook op de buitenlandse politiek. Hoewel iedere Amerikaan zich als onafhankelijke kandidaat verkiesbaar kan stellen, gaat de strijd feitelijk tussen de Democratische en de Republikeinse partij. Van Rossem zijn verhalen zijn prikkelend en uitdagend, gortdroog en vlijmscherp. Een avond leren en lachen met de bekendste historicus van Nederland.
Aansluitend is er i.s.m. Rebers Boek en Buro uit Zevenaar, gelegenheid om een boek te kopen en deze door Maarten van Rossem te laten signeren.

Vrijdag 8 maart 2024, aanvang 20.15 uur
Het Musiater, Warempelzaal, Bommersheufsestraat 62 in Zevenaar

Reserveren is niet meer mogelijk.