Ga naar de inhoud

Duik in een boek tijdens “Zomerlezen”

In de maanden juni, juli en augustus staat Kunstwerk! de Bibliotheek in het teken van “Zomerlezen”. Dit is een jaarlijkse campagne om lezers op de bibliotheek te wijzen op de mogelijkheden van de bibliotheek en ze te helpen bij het kiezen van boeken voor aankomende zomer. Het thema van “Zomerlezen” is dit jaar Lees de wereld rond – Ga op reis in een boek. Of je nu van romans of thrillers houdt, in de tuin leest of op het strand, hele avonden of af en toe: Lezen laat je zonnig en zorgeloos ontspannen. Wil je ook het Zomerlezengevoel ervaren, maar ben je nog geen lid? Kunstwerk! de Bibliotheek heeft een speciaal actieabonnement met welkomstgeschenk.

Actieabonnement
Als je in de maanden juni, juli en augustus een abonnement afsluit, lees je drie maanden gratis en ontvang je een boekentas cadeau. Je sluit een jaarabonnement af en betaalt voor slechts negen maanden. Het actieabonnement stopt automatisch. Je kunt via deze link dit abonnement afsluiten. Tot 18 jaar is het lidmaatschap helemaal gratis.

Lezen is in de zomer populair
Boeken zijn de meest populaire mediasoort in de zomer. Het boek scoort in de zomer hoger dan social media, muziek, tijdschriften en tv/serie. Ook lezers die zelden een boek pakken, lezen vooral in de zomer. Zelfs jongeren (18-34 jaar) lezen in de zomer vaker en meer.