Ga naar de inhoud

Theater Surprise Show

Zeikwijf in (mantel)zorgland

Theater surprise show Zeikwijf in (Mantel)zorgland is een unieke voorstelling over een (mantel)zorgmoeder die balanceert tussen overleven en verdrinken, zorgen en zeiken.
Maak kennis met mediator, zelfzorgcoach, theatermaker en zorgmoeder Pauline Redlich en haar bijzondere project: Geen mantelzorg zonder goede zelfzorg!
Mantelzorgers zijn er vaak éérst voor de ander. Uiteindelijk komen zijzelf daardoor tijd, geld en energie tekort. Ze boeten in op vrijheid en spontaniteit. Zeikwijf is er speciaal voor hen.’

Theater surprise show voor naasten en zorgverleners
Pauline werd jarenlang van het kastje naar de muur gestuurd, niet gehoord en weggezet als overbezorgde moeder. De voorstelling speelt zich af in haar chaotische woonkamer, in de zandbak en tijdens haar 12,5-jarig huwelijksfeest. Daar deelt zij haar diepste verlangens, angsten en verdriet. Door middel van hilarische anekdotes, (pijnlijk) eerlijke verhalen, tips, humor en een flinke dosis zelfspot, bespreekt Pauline allerlei dilemma’s, vooroordelen en taboes. Onderwerpen als machteloosheid, onbegrip, schaamte, schuldgevoel, eenzaamheid en levend verlies komen voorbij.
Pauline zoekt het antwoord op de brandende vraag: Hoe kun je het intensieve zorgen voor je dierbare volhouden?
Wil jij als naaste of zorgprofessional beleven én begrijpen wat bovenstaande met een mantelzorger doet? Of ken jij iemand die bijna kopje onder gaat?
Kom dan samen naar deze bijzondere theater surprise show; bomvol (h)erkenning, waardering, cadeautjes en spontaniteit.

Toegangsprijs: € 18,50 + € 1,25 servicekosten.

Genre Diversen
Zaal Warempel zaal
Locatie Het Musiater
Prijs

€ 19,75

Datum