Ga naar de inhoud

Verrijk de Feestdagen met de culturele cadeautips van Kunstwerk!

Terwijl de kerstboom wordt opgetuigd en gezelligheid de ruimte vult, is het tijd om na te denken over het perfecte cadeau voor je dierbaren.
Dit jaar stellen we voor om de magie van cultuur te omarmen met cadeautips van Kunstwerk!.

Liemers Museum Cadeaubon: Een Reis door de lokale geschiedenis
Geef de gift van ontdekking met een cadeaubon voor het Liemers Museum. Hier kunnen vrienden en familie zich onderdompelen in de rijke geschiedenis van de Liemers, van intrigerende exposities tot boeiende verhalen die de lokale cultuur tot leven brengen. Deze cadeaukaart is inclusief audiotour en kost € 6,50 p.p. en is ook voor meerdere personen te koop bij het Liemers Museum/ infobalie van de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar.

Bibliotheekabonnement: Voor Een Wereld van Verhalen
Een bibliotheekabonnement van Kunstwerk! is niet zomaar een geschenk; het is een uitnodiging om een wereld van verhalen te verkennen. Van bestsellers tot verborgen juweeltjes, de bibliotheek biedt een diverse collectie die het hele jaar door inspiratie en vermaak garandeert.

Geef een jaar lang toegang tot duizenden boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cursussen en bladmuziek cadeau. Hoe? Met één enkele cadeaubon van de Kunstwerk! Bibliotheek. Een kwartaalabonnement kost € 13,- en een jaarabonnement € 50,-. Beiden zijn verkrijgbaar in de bibliotheken van Kunstwerk! in Duiven, Westervoort en Zevenaar. Speciaal voor de feestdagen met extra mooie cadeauverpakking.

VIP Arrangement bij theatervoorstelling: Een avond van cultuur en comfort
Trakteer je geliefden op een onvergetelijke avond met een VIP-arrangement bij een theatervoorstelling in Het Musiater in Zevenaar. Geniet van een speciaal ontvangst met koffie/thee en bonbons aan een gereserveerde tafel. Een pauzedrankje met notenmix en na de voorstelling een drankje naar keuze met bittergarnituur. Voor de liefhebbers is er ook nog een VIP bubbels arrangement met een glas Prosecco i.p.v. een drankje naar keuze.  Een ervaring die de magie van het theater naar een hoger niveau tilt. Het VIP arrangement is online via deze website bij te boeken.

Kunstwerk! brengt niet alleen culturele pracht naar de Liemers, maar biedt ook de mogelijkheid om dit met anderen te delen door middel van deze doordachte cadeautips. Hiermee geef je niet alleen een tastbaar geschenk, maar ook de belofte van betekenisvolle ervaringen en verrijkende momenten. Dus, terwijl je je kerstinkopen doet, overweeg deze culturele cadeautips van Kunstwerk! en geef een origineel cadeau dat blijft inspireren.