Ga naar de inhoud

Open dag Kunstwerk! Muziekschool

Op zaterdag 10 juni is het weer zover, de Open Dag van Kunstwerk! Muziekschool.

Van 10.00 uur tot 14.00 uur is er van alles te beleven in Het Musiater te Zevenaar. Je gaat op een muzikale ontdekkingstocht, waarbij de docenten en leerlingen van Kunstwerk! je graag meer vertellen over hun passie.

Het cursusaanbod van Kunstwerk! is heel veelzijdig en biedt diverse mogelijkheden om je als muzikant te ontwikkelen. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen, al vanaf 6 maanden is er de cursus Muziek op Schoot. Verder kun je bij Kunstwerk! terecht voor muzieklessen op diverse instrumenten, zowel individueel als in een groepje. Ook volwassenen, beginnend of gevorderd, zijn welkom bij Kunstwerk!. De muzieklessen worden op diverse locaties in de Liemers gegeven. Droom je ervan om op het podium te staan? Dan is Theaterbeesten, de Popband of één van de koren wellicht wat voor jou!

Ben je er nog niet uit wat jouw favoriete instrument is? De Open Dag is het ideale moment om dit te ontdekken. Kom langs op zaterdag 10 juni a.s. en laat je verrassen door het cursusaanbod en neem een kijkje in het theater. In alle lokalen zijn er demonstraties van verschillende instrumenten te zien en in de theaterzaal is er live muziek verzorgd door docenten en leerlingen van de muziekschool. Schrijf je tijdens de Open Dag in voor een gratis proefles van een muziekinstrument naar keuze.

Al met al belooft het een gezellige en muzikale dag te worden.

Locatie: Het Musiater- Bommersheufsestraat 62- Zevenaar
De toegang is gratis.