Ga naar de inhoud

Open Dag Educatie Kunstwerk!

Op zaterdag 9 september is de jaarlijkse Open Dag van Kunstwerk! Deze keer in de gezellige entourage van de bibliotheek in de Turmac Cultuurfabriek in Zevenaar.
Ben je er nog niet uit wat jouw favoriete cursus of workshop is? De Open Dag is het ideale moment om dit te ontdekken. Kom langs op zaterdag 9 september tussen 14.00 en 16.00 uur a.s. en laat je verrassen door het veelzijdige cursusaanbod.

Wat wil jij leren?
Kunstwerk! heeft komend seizoen weer een breed aanbod aan cursussen. Van een andere taal leren tot podcasts maken, van je eigen interieur ontwerpen tot mindfulness. Of wil je leren werken met een computer of de Nederlandse taal eigen maken? Voor iedereen die een leven lang wil blijven leren zit er wel iets tussen. En wist je dat je Gelreplas ook ingezet kan worden voor het Kunstwerk! aanbod? Op zaterdag 9 september leer je docenten kennen, krijg je meer informatie over de cursussen en kan je ter plekke inschrijven.

Online cursussen
Wil je liever een online cursus volgen? Kunstwerk! heeft een enorme hoeveelheid online cursussen. Word beter in fotografie en design, leer solliciteren met lef, ontdek de kracht van falen of leer hoe WordPress werkt. Ontwikkel jezelf en leer elke dag iets nieuws! Op de Open Dag liggen er Ipads klaar zodat je met behulp van een medewerker kan zoeken naar de meest geschikte online cursus.

Gerelateerde berichten

Geen items gevonden