Skip to content

De Thriller Tour komt naar de bibliotheek in Zevenaar

Kan jij ook geen genoeg krijgen van Thrillers en wil je weten hoe een thrillerschrijver aan een verhaal komt, wat de link is met de werkelijkheid en wat een thriller goed maakt? Kom dan op vrijdagavond 7 juni a.s. om 20.00 uur naar de bieb in Zevenaar.

De Thriller Tour heeft als gasten Lydia van Houten, Marieke Damen en Max van Olden.

Lydia van Houten
Lydia Albadoro debuteerde in 2015 met de thriller Doodstil, onder pseudoniem Lydia van Houten, waarna meerdere boeken volgden. Met haar Mikayla Jackson-serie, Het vervloekte huis, Ruis en Jachteiland brak ze door bij een groot publiek. Thrillers zoals Prooi, Schaduwland en Het schaduwmeisje nemen de lezers mee naar duistere geheimen en verre plekken. De dwaas verscheen onder Lydia Albadoro en is het eerste deel van haar serie met Connor Grant in de hoofdrol.

Marieke Damen
Marieke Damen begon tijdens een sabbatical in het buitenland met schrijven. Na twee kinderboeken en diverse korte verhalen brak ze door met Stilleven. Dit thrillerdebuut werd meteen genomineerd voor beide Hebban-prijzen en voor de MAX Bronzen Vleermuis. Haar werk kenmerkt zich door een subtiele schrijfstijl waarmee ze de gruwelijkste gebeurtenissen beschrijft.

Max van Olden
Max van Olden is advocaat van beroep. Met zijn debuut Lieve edelachtbare won hij de Schaduwprijs 2016 en werd hij genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs. In 2017 verscheen De juiste man, een psychologische en gelaagde thriller met een ingenieuze plot, die op de longlist van De Gouden Strop belandde.

De presentatie is in handen van René Gademann. Na de Thriller Tour is er de mogelijkheid om boeken van de drie auteurs te kopen en te laten signeren.

In samenwerking met Rebers Boek en Buro
Datum: vrijdagavond 7 juni 2024
Locatie: Bibliotheek Zevenaar, Kerkstraat 27c
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 7,50

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)