Ga naar de inhoud

Hulp nodig bij dagelijkse bankzaken?

Wij bieden de oplossing!

Vanuit het programma Toegankelijk Bankieren willen de banken mensen bereiken die moeite hebben met dagelijkse bankzaken. Om vragen te horen, uitleg te geven en de weg te wijzen naar verdere hulp. Daarom worden dit jaar bijeenkomsten door heel het land gehouden met als onderwerp: Hulp bij dagelijkse bankzaken. Op woensdag 24 april om 10.30 uurwordt een bijeenkomst gehouden in de bibliotheek in Zevenaar, waar mensen die moeite hebben met zelfstandig bankieren en digitalisering uitgenodigd worden voor informatie over en om vragen over het onderwerp bankzaken te stellen.

Over de workshop
De gratis workshop op woensdag 24 april start om 10.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur en er is veel ruimte voor interactie. De presentaties worden gehouden door speciaal daarvoor opgeleide mensen, die meestal gewerkt hebben bij een bank of nog werkzaam zijn in de bancaire sector. Het doel hiervan is om mensen te motiveren een stapje verder te gaan in het digitaal bankieren en hen de weg te wijzen naar waar zij meer hulp, informatie en oefenmateriaal kunnen vinden.

2,6 miljoen Nederlanders kunnen niet zelfstandig hun bank- en betaalzaken regelen. De Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) is daarom gestart met het programma ‘Toegankelijk Bankieren’.

Aanmelden
Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden door een e-mail met naam en telefoonnummer te mailen naar digitaalhuis@liemerskunstwerk.nl.

Locatie: Kunstwerk! de Bibliotheek, Turmac Cultuurfabriek, Kerkstraat 27c, Zevenaar.