Ga naar de inhoud

Heleen van Royen

Juice

Schrijfster Heleen van Royen geeft een lezing over haar boek ‘Juice’ in de bibliotheek in Westervoort. Tijdens deze lezing, onder begeleiding van René Gademan, wordt Heleen haar nieuwste boek “Juice” besproken. Juice is een roman die de lezer confronteert met de realiteit van onze moderne samenleving, verpakt in een meeslepend verhaal vol provocatie en passie. Tijdens de lezing is het mogelijk terplekke het boek aan te kopen en te laten signeren.

 Over het boek
De 44-jarige Claire Jansen is een succesvolle artiestenmanager. Ze beschouwt haar artiesten als familie en gaat voor ze door het vuur. Als een van haar jonge talenten het mikpunt wordt van een juicekanaal, bedenkt Claire een gewaagd plan om haar mensen beter te beschermen. Is dit een briljante zet of maakt ze de problemen alleen maar groter?

Achtergrond
Heleen van Royen, geboren in 1965 in Amsterdam, schreef de bestsellers De gelukkige huisvrouwGodin van de jachtDe ontsnappingDe mannentester en Seksdagboek, die bijna allemaal succesvol werden verfilmd en bewerkt voor theater. Van Royen is bekend om haar openhartige schrijfstijl en het behandelen van persoonlijke en vaak controversiële onderwerpen. In totaal verkocht ze tot nu toe ruim 1.7 miljoen boeken en in 2017 maakte ze de ontroerende documentaire ‘Het doet zo zeer’ over de dementie van haar moeder.

Genre Lezing
Zaal Bibliotheek Westervoort
Locatie Bibliotheek Westervoort
Prijs

€ 7,50

Datum