Ga naar de inhoud

Popkoor A Sign of Friendship

benefietconcert voor Dream4kids

Popkoor A Sign Of Friendship geeft een Benefietconcert voor Dream4kids een stichting die droomdagen organiseert voor kinderen met een trauma.
Al  jaren zetten een aantal leden van A Sign Of Friendship zich in voor Dream4kids. Ook dirigent John Stinessen heeft al meerdere keren zijn medewerking verleent aan een droomdag. Tijd voor een benefietconcert was zijn gedachte. Nu is dat eindelijk waarheid en willen we zo veel mogelijk geld inzamelen voor dit mooie doel. Hieronder wat info over wat de Stichting doet.

Een Droomdag – een cadeau voor het leven
Een veel te jong leven dat abrupt veranderd is door een heftig trauma. Blijvend verdriet dat dagelijks impact heeft op een kind. Ouders met zorgen. Kinderen met emotionele pijn. Anders dan bij zieke kinderen is een trauma vaak niet zichtbaar en dat maakt het in het dagelijks leven zo moeilijk. Stichting Dream4Kids organiseert voor deze kinderen een op maat gemaakte Droomdag, waarin hun mooiste dromen écht uitkomen.
Maanden en jaren na de Droomdag zien de hulpverlenende instanties het effect. De impact van een Droomdag is groot en reikt vaak veel verder dan die ene dag. Het geeft de kinderen een positievere blik op de toekomst, omdat ze zich realiseren dat ook hun dromen tóch kunnen uitkomen. We laten kinderen met een trauma weer in de toekomst geloven.

Genre Muziek
Zaal Warempel zaal
Locatie Het Musiater
Prijs

€ 15,00

Datum