Ga naar de inhoud

Duurzaamste Ondernemer van de Liemers

Verkiezing

Duurzaamheid staat niet stil. Loop je als ondernemer vandaag voorop, dan kan dat morgen zomaar anders zijn. Een ‘race’ waarin je niet meer achter kunt blijven. Reden genoeg voor de Liemerse ondernemers om zich te verenigen voor een nieuwe verkiezing. Het Musiater in Zevenaar zal op 10 oktober het toneel zijn voor de verkiezing van de ‘Duurzaamste Ondernemer van de Liemers’.

Met de ‘Duurzaamste Ondernemer van de Liemers’ verkiezing willen de ondernemersverenigingen extra aandacht vestigen op het belang van duurzaamheid en duurzame bedrijven in het zonnetje zetten. Het doel is om elkaar te inspireren op dit onderwerp. Een deskundige jury zal zich over de nominaties buigen, bestaande uit wethouder Gemma Tiedink van de gemeente Duiven, ondernemers Chiel ter Heerdt, Jordi van Rootseler en Hans Willems en Wim Nabbe van Groene Allianties de Liemers.

Naast de bekendmaking van de ‘Duurzaamste Ondernemer van de Liemers’ zal Maurice Beijk, rentmeester 2050, zijn visie met ons delen. “Duurzaamheid is een grote economische kans.” Maurice Beijk specialist duurzaam bouwen kent geen twijfels. “Groen, gewoon doen!”, is zijn credo. De duurzaamheidsgoeroe, inspirator en praktijkman begon bijna twintig jaar geleden aan zijn missie. “Ik was lange tijd een roepende in de woestijn, maar nu is het tij eindelijk aan het keren.”

Als we Maurice Beijk mogen geloven leven we in een prachtige tijd. De duurzaamheidsgoeroe gunt iedereen namelijk een goede crisis. Nou, dan kunnen we anno 2021 onze lol op: coronacrisis, energiecrisis, milieucrisis… Kortom, crises in overvloed

Genre Lezing
Zaal Warempel zaal
Locatie Het Musiater
Prijs

€ 0,00

Datum