Ga naar de inhoud

Digivitaler en Digisterker

Steeds meer overheids- en zorgorganisaties gebruiken DigiD voor de toegang tot hun online dienstverlening. Wil je leren hoe je gebruik kunt maken van de patiëntenomgeving van de huisarts of het ziekenhuis? Of misschien van apotheek.nl, thuisarts.nl of de digitale (overheids)diensten van bijvoorbeeld de gemeente, het UWV en de belastingdienst? De gratis cursus DigiVitaler/Digisterker helpt je op weg.

Wat leer je?

In deze praktische cursus leer je hoe je een DigiD kunt aanvragen en gebruiken. Denk aan het digitaal afspraken maken bij de huisarts, een beeldbelconsult voeren, je bloeduitslagen inzien, je medicijnoverzicht bekijken, inloggen op websites in persoonlijke omgevingen van overheidswebsites zoals Mijn toeslagen, Mijn overheid, werk.nl, het aanvragen van toeslagen en het maken van afspraken met overheidsorganisaties.
Wel zo gemakkelijk!

Let op: per workshop kunnen maximaal zes deelnemers meedoen. Is een workshop vol, dan kom je automatisch op de wachtlijst. We nemen dan contact met je op als er weer een nieuwe workshop staat gepland.

Inschrijven

Schrijf je in via de knop hieronder of neem contact op met Marie-José van de Velde via 0316-745680, activiteitenbibliotheek@liemerskunstwerk.nl of bij de balie van de vestigingen van de bibliotheek. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Marie-José.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
E-mailadres
Geslacht
Vul hier uw bibliotheeknummer in

Wat moet je meenemen?

Neem je burgerservicenummer (BSN) mee, want deze hebben we absoluut nodig om een DigiD aan te maken tijdens de eerste bijeenkomst!

Ook is het handig als je al wat voorkennis hebt. Digisterker is namelijk bedoeld voor mensen die al een beetje overweg kunnen met het internet. Oftewel: je weet hoe het het toetsenbord en de muis werken, je hebt thuis internet en je hebt en gebruikt een eigen e-mailadres.