Ga naar de inhoud

Zondag met Wouke

Zondag 22 januari om 14.00 uur starten we met de theatercolleges van Wouke van Scherrenburg. Jij komt toch ook? Bestel je kaartje via deze link!

Zondag met Wouke – Met afwisselende gasten over actualiteit, vlakbij en in de wereld

Wouke van Scherrenburg, wie kent haar niet? Journalist, debatleider, columnist bij de Gelderlander en nog steeds een graag geziene gast bij praatprogramma’s op tv. Wouke neemt het publiek van Het Musiater op drie zondagen mee in een theatercollege met een boeiende gast, over maatschappelijke thema’s en actualiteiten. Uiteraard is er veel ruimte voor interactie. Wouke valt op door haar liefde voor de publieke zaak, pittige vragen en rake observaties. Met haar kennis en ervaring, gevoel voor humor en gevatheid in combinatie met een inspirerende gast, belooft het een sprankelende zondagmiddag te worden.

Zondag 22 januari – Han ten Broeke

Een gesprek over de oorlog in Oekraïne, de dreiging van China en andere wereldperikelen
Voormalig lid van de Tweede Kamer namens de VVD. Sinds 2019 directeur Politieke Zaken bij het Haags Centrum voor Strategische Studies, een kennisinstituut dat zich richt op advies op het gebied van internationale en nationale veiligheidsvraagstukken.

Zondag 12 februari – Sander de Hosson

Een gesprek over de houdbaarheid van de zorg, over leven en sterven
Longarts, werkzaam bij het Wilhelmina ziekenhuis te Assen en schrijver van columns over de laatste levensfase en palliatieve zorg. Daarnaast schreef De Hosson mee aan meerdere vakinhoudelijke boeken, onder meer over longgeneeskunde en palliatieve zorg. Tevens is hij de medeoprichter van Carend, welke zich dagelijks inzet om de kwaliteit van palliatieve zorg structureel te verbeteren.

Zondag 26 maart – Sander Schimmelpenninck

Een gesprek over de ongelijkheid in ons land
Opinieschrijver, opiniemaker en presentator. Hij was hoofdredacteur van het tijdschrift Quote en maakte de televisie serie de Kloof. Sinds september 2019 is hij columnist van de Volkskrant. Ook heeft hij samen met zijn studievriend Jaap Reesema en Titus van Dijk een productiebedrijf genaamd Tonny Media opgericht dat podcasts maakt, waaronder de Zelfspodcast.

Locatie: Het Musiater – Warempel zaal
Aanvang: 14.00 uur
Prijs: € 7,50 p.p. of koop een Passe Partout voor alle drie de theatercolleges voor slechts € 19,50!